Provinciális hőbörgőknek titulálja a magyarokat a Momentum főpolgármester-jelöltje

Kerpel-Fronius Gábor 2016-ban a német fővárost ért merényletet követően írta ezt ki a közösségi oldalára. Szerinte hisztérikusan viselkedtek a jobboldali emberek a berlini terrortámadás után.

Forrás: HÍR TV2019. 06. 12. 13:24
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Provinciális országnak nevezi Magyarországot és provinciális hőbörgőnek titulálja a magyarokat a Momentum főpolgármester-jelöltje.

Kerpel-Fronius Gábor 2016-ban a német fővárost ért merényletet követően közösségi oldalán azt írta, „imádom a sok jobboldali fotelhuszárt, akik a berlini merénylet után hisztérikusan migráns-simogatóznak, sorosoznak, ballibsiznek, úgy viselkednek, mintha a világ ért volna véget, vagy legalább is a Vörösmarty téren történt volna a merénylet”.

A momentumos jelölt hozzáteszi: könnyű innen a provinciáról, ahol igazából nem történik semmi, hőbörögni.

2016 decemberében egy terrorista egy elrabolt kamionnal nagy sebességgel behajtott a német főváros egyik karácsonyi vásárjának helyszínére. A támadásban 12-en meghaltak, több tucatnyian pedig megsebesültek.

Nem ez az első alkalom, amikor a Momentum jelöltje becsmérlően nyilatkozik.

Fotó: Facebook

Tavaly márciusban Kerpel-Fronius Gábor arról értekezett, hogy amikor Orbán Viktor kormányfő nem áll ki vitázni politikai ellenfeleivel, azzal egyúttal azt üzeni, „így is van az országban mintegy 3 millió droid, aki csak azért rá szavaz, mert ő azt mondja, hogy szavazzon rá, függetlenül attól, hogy ő mit mond”.

Egy éve nyáron pedig agyhalottnak nevezte Magyarországot Kerpel-Fronius Gábor.

A cikk teljes tartalma IDE KATTINTVA érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.