Sajtóklub: Aki ilyet csinál, az nem újságíró

A Hír TV műsorának újságíró résztvevői többek között megbeszélték az elmúlt héten nagy hullámokat kavaró gyöngyöspatai iskola kártérítési- és a miskolci kórházi ügyet.

Forrás: HÍR TV2020. 01. 21. 12:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Vegyétek ki mindkét petevezetékét a büdös cigánynak, ne szaporodjanak!” címmel hozott le egy hírt az erre fogékony sajtó. A miskolci orvosigazgatót, Nagy Gábort gyanúsították meg, aki állítólag három éve arra utasította kollégáit, hogy vegyék ki egy nő tudta és beleegyezése nélkül mindkét petevezetékét.

„Ezek újságírók, ez újságírás? Ezekért aggódik az Európai Parlament határozatban, hogy ezeknek elvonják a szabadságát, akik minden bizonyíték nélkül egy ilyen aljas szöveget le mernek hozni?! Fellázítva, felhergelve ezreket és tízezreket?!” – háborodott fel a híren Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője.

„Kiderült, hogy egy szó nem igaz belőle. A páciens nem cigány és nem vették ki csak az egyik petevezetékét, orvosilag egyébként indokolt módon, amit vele is közöltek” – mondta Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője.

„Sejtésem szerint ez egy bosszú volt. (…) Ilyen mértékű hazugságot nem lehet tudattalanul csinálni. Ez egy aljas szándékú rágalom volt, amit azért csináltak, mert a gyöngyöspatai történet a magyar társadalomban kiverte a biztosítékot és elindult – amit a Hír TV közvélemény kutatása fényesen igazolt is -, tehát elindult egy elemi erejű ellen felháborodás, a miniszterelnök szavai megnyitották a zsilipet és szerintem ők ezt próbálták meg kompenzálni, hogy elindítottak egy egészen példátlan rágalomkampányt, abban bízva, hogy ugyan ez egy mocskos nagy hazugság, de hátha megragad egy-két idiótában az ő táborukon belül” – fogalmazta meg gondolatait az üggyel kapcsolatban Bencsik András, a magyar Demokrata, főszerkesztője.

A teljes adás IDE kattintva tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.