Súlyos kampánysértés miatt tett feljelentést a Fidesz Nagykovácsiban

A Pest megyei településen a szerdáról csütörtökre virradó éjszaka ismeretlen tettesek leszerelték és állványokkal együtt ellopták a Fidesz út mellett kihelyezett nagyméretű molinóját.

Magyar Nemzet
2019. 10. 12. 11:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pest megyei településen a szerdáról csütörtökre virradó éjszaka ismeretlen tettesek leszerelték és állványokkal együtt ellopták a Fidesz út mellett kihelyezett nagyméretű molinóját. Ezen Haraszti Bálint, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje arra hívta fel a lakosság figyelmét, hogy ellenzi az egyre növekvő közlekedési dugóktól szenvedő zsáktelepülés további terjeszkedését, a lakosságszám indokolatlan növelését, az újabb lakóparkokat és az ennek érdekében tervezett körforgalmat. A hivatalban lévő polgármester közreműködésével került 2015-ben egy mintegy 7 hektáros volt mezőgazdasági terület belterületbe és ezt követően, a Fidesz tiltakozása ellenére történt meg a terület beépíthetőségének gyors előkészítése is.

Ismételt súlyos kampánysértés: tönkretették Nagykovácsiban a FIDESZ óriásmolinóját

Szombaton a FIDESZ pótolta a csütörtökön ellopott választási molinóját, amelyet ismeretlen tettesek vasárnap, a választások megkezdését követően megrongálták és az út menti bokorba dobták.

A FIDESZ a molinóra azt az üzenetet írta, hogy ellenzi a jelenlegi polgármester által belterületbe vont Kecskehát terület beépítését – többezer új lakosról van szó – és a kapcsolódó, nagykovácsi és a budai közlekedés jelentős tovább terhelését. A település jelenlegi vezetése kiáll a Kecskehát fejlesztése mellett.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.