Újabb nő vádolta meg szexuális zaklatással Gréczy Zsoltot

A DK-frakció szóvivőjét néhány napon belül második alkalommal vádolták meg zaklatással. A tegnap megjelent eset már fényképpel is dokumentált.

Forrás: PestiSrácok, Origo, Vadhajtások2019. 12. 18. 10:57
null
Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DK-s Gréczy Zsoltot néhány napon belül második alkalommal vádolták meg zaklatással. A tegnap megjelent eset már fényképpel is dokumentált.

Kedden a Vadhajtások portál tett közzé egy levelet, amelyben Gréczy Zsoltot újabb zaklatási botránnyal vádolja meg egy nő.

– (...) Beszélgettünk vagy 20 percet, amikor a legnagyobb ledöbbenésemre Zsolt megkérdezte, hogy megadom-e a telefonszámomat, mert nagyon szimpatikus vagyok neki, és szívesen folytatná a beszélgetést – olvasható a Vadhajtások nevű oldalon.

A történet folytatódott. A hölgy megadta a nevét Gréczynek, aki néhány nappal később fel is vette vele a kapcsolatot Facebookon. „Kérdezte, hogy hogy vagyok, van, e valakim. Mondtam, hogy ez nem rá tartozik, mindenfajta kacérság nélkül. Erre küldött egy fotót, hogy szerinte hogy néz ki? Bejövök-e neki? Lefeküdnék e vele, mert ő azóta, amióta találkoztunk, csak rám gondol, és hogy mit kezdene velem…” – írja a portál.

Fotó: vadhajtasok.hu

Gréczy hónapok óta zaklatja a Mi Hazánk egyik fiatal munkatársnőjét

Ahogy számos kormánypárti és ellenzéki médium is beszámolt róla, Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője hetek óta zaklatja a Mi Hazánk parlamenti munkatársnőjét, a 28 éves Palányi Nórát. A nős Gréczy SMS-ben is zaklatta a fiatal nőt: “Kukucs, ne rettegj már!”, “Ne szabódj már, kellemes lesz!”, “Errefelé laksz?”, “Nyugi, azért mert én nem vagyok független, azért még beszélhetsz velem!” – ilyen és ehhez hasonló üzeneteket kapott Nóra, aki a Gyurcsány-párt képviselőjének semmilyen közeledésére nem válaszolt – írja a pestisracok.hu.

Állítólag Gréczy ezt még tudta fokozni: képeket és videókat is küldött magáról, illetve egy bevásárlóközpontban „kakaózásra” invitálta a nőt.

A Mi Hazánk szakértője egy videóban leplezte le Gréczyt, akinek az elmúlt időszakban nem ez volt az első ilyen jellegű botránya. A Bors a hónap elején arról számolt be, hogy a Hungária és a Dolly Roll egykori dobosa, Zsoldos Dedy háborgó hangú nyílt levelet írt Gréczynek, mert az folyamatosan zaklatta Zsoldos fiatal párját – olvasható az Origón.

A #metoo ezúttal elmaradt, ahogyan – talán nem meglepő módon – egyik jogvédő szervezet sem emelt szót ez ügyben.

A DK sajtóiroda közleménye a Palányi Nórával kapcsolatos ügyben

Gréczy Zsolt pert indít rágalmazás miatt

Egy szélsőjobboldali parlamenti “szakértő” súlyos hazugságokkal rágalmazta meg Gréczy Zsoltot, a DK-frakció szóvivőjét. A tények magukért beszélnek: nem egyoldalú üzenetekről van szó, hanem egy teljesen hétköznapi, pár üzenetváltásból álló párbeszédről, ráadásul minden szexuális tartalom nélkül. Gréczy Zsoltnál megvan a teljes beszélgetés, amit fel is fogunk használni a bíróságon. A Demokratikus Koalíció minden létező jogi eszközzel fellép a lejáratás ellen és pert indít rágalmazás miatt. Látjuk, hogy a Mi Hazánk és parlamenti munkatársai a módszereikben sem különböznek a Fidesztől. Egy hónap sem telt el azóta, hogy az egyik budapesti DK-s polgármestert zaklatással vádoló TV2 Tényekről, Origóról és Pesti Srácokról hivatalos ítéletben mondta ki a bíróság, hogy minden alap nélkül rágalmaztak. Jó tudni, hogy a hivatásos hazudozók a Mi Hazánk számára is rendelkezésre állnak. Mindannyiukkal találkozunk a bíróságon.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.