Varga Judit: Az ellenzéki szelfik helyett objektivitást várunk el

A Facebookon reagált Věra Jourovának, az Európai Bizottság alelnökének a magyar kormányt támadó kijelentéseire Varga Judit igazságügyi miniszter, aki szerint a Soros-szervezetekkel történő egyeztetések és a magyar ellenzékkel való szelfizés helyett a magyar kormány egyenlő elbánást vár el az EB minden tagjától.

Forrás: Facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice2020. 02. 08. 18:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke a Spiegel német hetilapban a timmermansi politikai irányvonalat folytatva konstruktív párbeszéd helyett nyíltan támadja a demokratikusan megválasztott magyar és lengyel kormány politikáját, annak ellenére, hogy múltheti személyes találkozónkon tételesen cáfoltam a már unalomig ismert jogállamisági vádakat. A magyar kormány a magyar emberektől kapott kétharmados felhatalmazás alapján továbbra is kizárólag Magyarország érdekében jár el Budapesten és Brüsszelben egyaránt. A Soros-szervezetekkel történő rendszeres egyeztetés és a magyar ellenzékkel való szelfizés helyett a magyar kormány egyenlő elbánást, objektivitást és több tiszteletet vár az Európai Bizottság minden tagjától! Ezek nélkül nem lehet közös európai értékekről beszélni – írta a Facebookon Varga Judit.

https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/photos/a.2025259724159640/3114086841943584/?type=3&theater

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.