Vasvillával, majd baltával akarta megölni szomszédját a férfi

Letartóztattak a férfit, aki vasvillával és baltával támadt szomszédjára, megsebesítve az asszonyt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 08. 07. 15:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Letartóztattak egy férfit, aki vasvillával és baltával támadt szomszédjára, a bántalmazott nő több sérülést szenvedett – közölte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken. A férfi, valamint a szomszéd nő és annak élettársa között már néhány éve megromlott a kapcsolat. A rendszeressé váló konfliktusok miatt pedig a gyanúsított ellen több büntetőeljárás is indult. Július 31-én a férfi lovas kocsijával elsodorta az előtte kerékpárral közlekedő nőt. Amikor az elesett, a férfi a lovas kocsiról

levett egy vasvillát, életveszélyesen megfenyegette a nőt, és többször megszúrta.

Az áldozat több helyen megsérült, de sikerült elvennie a vasvillát a férfitól, aki ezután egy baltával támadt rá. A nő újabb sérüléseket szenvedett, de a baltát is sikerült elvennie a férfitól, aki ezt követően elhagyta a helyszínt.

 

Az ügyben a Nagykátai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást. Az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, mert megítélésük szerint fennáll a veszélye annak, hogy a férfi szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményt követne el a nő vagy annak élettársa sérelmére. A Budakörnyéki Járásbíróság pénteki, távmeghallgatás útján megtartott ülésén az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a férfi letartóztatását.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.