időjárás 1°C Miklós 2021. December 6.
logo

Négy különkiadással búcsúzik a népszerű pickup gyártó

Forrás: Autó-Motor
2021.11.25. 16:41

Sokoldalú limitált széria-kínálattal zár Európa egyik legnépszerűbb autója.

Raptor, az MS-RT, a Stormtrak és a Wolftrak – igen sokoldalú limitált széria-kínálattal búcsúzik a Ford Ranger pickup – olvasható az Autó-Motor cikkében.

 

Ford egyik legsokoldalúbb modellje a Ranger pickup – és ez a sokféleség nemcsak az autó használhatóságára, hanem vevőkörére is igaz. Éppen ezért a Ford négyféle Special Edition változatot is készített a Rangerből, amelyek pontosan olyan egyedi, karakteres egyéniségek, mint vásárlóik, így mindenki megtalálhatja az igényeihez és egyéniségéhez pontosan illő kivitelt.

Az új Special Edition modelleket, vagyis a Raptor, az MS-RT, a Stormtrak és a Wolftrak változatokat a múlt héten próbálhatták ki először a cseh, lengyel és magyar újságírók, méghozzá egy igazán különleges helyszínen, a magyarországi Hungaroring Off-road Centrumban. 

 

A tesztelőkre itt egy hamisítatlan Ranger-kaland várt, ahol extra kemény körülmények között tapasztalhatták meg azt a kivételes teljesítményt, erőt és élményt, ami a Ford pickupja nyújt a lendületes, sodró hangulatú terepezés közben.

 

A 30 hektárnyi erdős területre épített Hungaroring Off-road Centrum több mint 20 kilométeres úthálózatát rengeteg természetes terepakadály tarkítja, amelyeken mindenki felfedezhette a négy különféle Ranger Special Edition modell tudását, egyéniségét és vérmérsékletét.

A teljes cikk ITT olvasható.

Borítókép: Youtube.com/Autó-motor