Zseniális ötletek, amelyekkel nagyobb lesz a hely a szekrényben

Egy átláthatóbb gardrób nemcsak szebb látványt nyújt, hanem rengeteg időt is spórolhatunk.

null

Akkora a káosz a szekrényben, hogy már az ajtókat is alig tudjuk becsukni – ismerős a helyzet? Akkor érdemes kipróbálni az alábbi trükköket, amelyekkel nem csak átláthatóbbá, szellősebbé és rendezettebbé válik a ruhatárunk.

Elérhető közelségben

Használjuk ki a szekrény polcait: tegyük ide a kedvenc, sokszor használt ruhadarabjainkat! A szekrény alsó részét is érdemes polcozni, ide kerülhetnek például a táskák, sálak, sapkák is.

Cipőszervezők új szerepben

A cipőszervezőkben nemcsak a lábbelik kaphatnak helyet, hanem természetesen ruhákat, pólókat vagy akár fehérneműket is tárolhatunk bennük.

Ha tele a szekrény…

… akkor érdemes beszerezni egy ruhaállványt, amelyen a sokszor hordott darabjainkat tárolhatjuk.

A kép illusztráció
Fotó: Pixabay

Használjuk ki a rejtett zugokat!

Az ágy alatt rengeteg holmit elrejthetünk: érdemes itt tárolni például a szezonon kívüli darabokat.

Válogassunk rendszeresen!

Érdemes szezonról szezonra rendszerezni a szekrényünket. Ne pakoljuk vissza azokat a darabokat, amelyeket évek óta nem használunk: adjuk, ajándékozzuk vagy adományozzuk el őket!

Saját rendszer

Fontos, hogy kapjanak zónák szerinti elrendezést a ruhák. Legyen egy rész a szezonálisan hordott daraboknak, egy a kedvenceinknek, egy pedig a legtöbbet hordottaknak. Különítsük el az alkalmi ruhákat, és szintén tegyük más helyre a különlegesebb, féltve őrzött darabjainkat is.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Variációk tárháza: így legyen színes a fürdőszoba

Vigye bele személyiségét a fürdőszobájába azzal, hogy különböző színek kombinációjával dobja fel. Az alábbi variációkból ötletet meríthet, hogy megtalálja az önhöz legjobban illőt.

Falak

Egy kis fürdőszobában megoldás lehet, ha színes tapétát használ az egyik falon. A hófehér kiegészítők monotonitását megtörik a vidám, tavaszi színek. Ha van tehetsége a festéshez, a fehér csempével borított felületet akár saját maga is kidekorálhatja.

Kiegészítők

Nemcsak a falak, hanem a különböző bútorok is lehetnek színesek, de ha mégis inkább egy szín köré szervezné fürdőszobája megjelenését, akkor feltűnő, mintás törölközőkkel színesítheti az összhatást.

Tovább...

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.