időjárás 1°C Ambrus 2022. december 7.
logo

A szankciók miatt ki kell vezetni a benzinárstopot

Tíz őszi dekortipp a lakásba

Forrás: Lakáskultúra
2022.09.29. 12:03
borítókép

Néhány egyszerű kiegészítővel az otthonunkba varázsolhatjuk az ősz hangulatát.

1. Mintás díszpárnák

Akár vásároljuk, akár magunk készítjük, a bohókás mintákkal nem lőhetünk mellé a párnahuzatok lecserélésekor. Válasszunk mélyebb, megnyugtató színeket!

2. A legszebb anyag: a fa

Bútorok, kiegészítők és dekorációs elemek: ha fából készüknek, garantáltan behozzák a természetet az otthonunkba. Izgalmas textúrája és változatos színvilága miatt csak imádni lehet.

3. Neutrális színek

Egyébként is jól mutat, de ősszel még jobb hatással lehet az enteriőrünkre néhány alapvető, semleges tónus, mivel nyugtató, hívogató hatása kellemes érzéseket kelt bennünk.

4. Újabb textilek

Kényelmet és puhaságot fognak magukból árasztani az újabb textilszerzemények: egy díszes takaró vagy egy új szőnyeg hatalmas befolyással lesz az összképre.

5. Beltéri növények

A lakásban is jól megmaradó virágoknak és növényeknek nagy a tárháza, válasszuk ki néhány kedvencünket, és borítsuk zöldbe otthonunkat!

6. Új függönyök

Egy új függöny csodákat művelhet az otthonunkkal! Válogassunk kedvünkre az ősz izgalmas színvilágából és mintáiból.

7. Tökéletes hangulatvilágítás

Aggassunk fel néhány lámpafüzért, vagy egy izgalmasabb lámpást! Válasszunk olyat, ami meleg fényt áraszt magából. Kerülhet akár az ajtók fölé, vagy akár keresztül is vonulhat bármelyik helyiségen.

8. Virágminta

Ha már bennragadtunk a szobában, nagyon sokat segít a hangulatunkon néhány virágminta – legyen akár a tapétán, vagy csak néhány textilen!

9. Sötétebb színvilág

A vibráló nyári kavalkád után jól esik visszatérni az ősz nyugodtabb árnyalataihoz. A bevállalósak megpróbálkozhatnak néhány sötétebb színű kiegészítővel: sötétbarna, mélybordó, sötétlila, fekete stb.

10. Kézműves kiegészítők

Mindenkit ámulatba ejt egy fonott bútor, egy szőtt vagy egy horgolt textil vagy bármi más, ami kézműves termék. Akár saját magunk is elkészíthetünk pár dekorációs elemet!

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unpslash)