időjárás 1°C Dorottya , Dóra 2023. február 6.
logo

Így lett egy nagy lakásból négy kisebb, összkomfortos

Forrás: Lakáskultúra
2022.12.01. 12:09
borítókép

A négy összkomfortos lakás mindegyike egyedi stílusú és nagyon jól néz ki! Nem nagyok, de egy friss pár vagy egyedülálló részére kiváló bármelyik.

A Lakáskultúra magazin szerint igazán lenyűgöző, amit a tulajdonos csinált ezzel a 192 négyzetméteres lakással. Felújította, de nem a szokásos módon: a hatalmas lakást négy részre osztotta. A négy összkomfortos lakás így külön-külön is használható, ráadásul a stílusuk is bámulatos. Mindegyik lakás más-más divatot kapott. Egy nehézség van benne, hogy a négy összkomfortos lakás csak egyben vásárolható meg, 269 millió forintért.
A Lakáskultúra bemutatja ezt az igazi különlegességet.

A négy összkomfortos lakás

A négy összkomfortos lakás nemrég került felújításra. A nagy lakásból négy kisebbet hoztak létre, mindegyik galériás lett, így növelve a lakható területet. Az elválasztó falak mindegyike kapott hangszigetelést, aminek köszönhetően a maximális privát szféra is teljesen megvalósul. A négy lakás az Izabella és a Dob utca sarkán található.

Az első lakás

Az első lakás 32 négyzetméterrel rendelkezik, amihez tartozik egy 24 négyzetméteres galéria is. A lakásban a kék szín dominál, kiegészítve sárgával,  kombinációjuk igazán vidám hangulatot kölcsönöz. Az amerikai konyhás nappali és a galéria egy térbe került.

Fotó: lakaskultura.hu/Ingatlanbazár

A második lakás
A második lakás 31 négyzetméter, a hozzá tartozó galéria pedig 22 négyzetméter. Stílusa letisztult modern, a világos falakat a kiegészítők keltik életre. A galériára egy külön lépcső vezet fel, a két helyiség el van választva egymástól.

Fotó: lakaskultura.hu/Ingatlanbazár

A harmadik lakás
A harmadik lakás alapterülete 22 négyzetméter, amit egy 21 négyzetméteres galéria tesz teljessé. Stílusa elegáns, könnyedén rendezhető. A bútorok is letisztultak. Izgalmasságot a falon végigfutó fekete minta csempész a lakásba.

Fotó: lakaskultura.hu/Ingatlanbazár

A negyedik lakás
A negyedik lakás 23 négyzetméter, galériája a többinél valamivel kisebb, 17 négyzetméter. Stílusossága viszont nem marad le a másik három lakásétól. Az izgalmas növényfal olyanná teszi, mintha egy magazinból csöppent volna ide.

Fotó: lakaskultura.hu/Ingatlanbazár

A Lakáskultúra eredeti cikke, Az Ingatlanbazár bemutatja: Egy lakásból négy? Igazán bámulatos! címmel jelent meg a magazin online felületén.

Borítókép: lakaskultura.hu/Ingatlanbazár