Napi praktika: így lesz igazán ízletes a mazsola a süteményekben

Íme egy szuper trükk, melynek segítségével nemcsak extra finom lesz, de fel is puhul az aszalt gyümölcs.

null

A Mindmegette sorozatában olyan konyhai praktikákból szemezget, amelyeket az olvasók küldtetek be, gondolván, hogy mások is jó hasznát veszik a kipróbált, jól bevált trükknek. Most arra hoztak egy tippet, hogy hogyan lehet extra finom és puha a mazsola a desszertekben – olvasható a cikkben.

Fotó: Pixabay

Ha azt szeretné, hogy a mazsola a lehető legízletesebb legyen a süteményekben, akkor íme egy szuper trükk, melynek segítségével nemcsak extra finom lesz, de fel is puhul.

 

TIPP: A keményre száradt mazsolát áztassuk rumba vagy cukorszirupba. Így felpuhul, és egy kis extra ízt is kap.

 

Van jó néhány olyan klasszikus karácsonyi desszert, ami sokkal finomabb, ha egy kis (vagy inkább sok) mazsolát is adunk hozzá. Ilyen a mákos vagy diós bejgli, a gyümölcskenyér, vagy a mákos guba. Ez utóbbi receptjéért olvassa el a teljes cikket a Mindmegette oldalán!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.