Leginkább húsvét környékén kerül elő ez a megúszós répatorta recept muffinformába töltve. Hogy miért megúszós? Mert hamar elkészül, nincs hozzá szükség cukrásztapasztalatra, a végeredmény pedig annyira finom, hogy nem árt máris két adaggal készíteni belőle. Aki nem tudja, hogy répa is kerül ebbe a desszertbe, csak akkor fog rájönni, ha nagyon átvizsgálja a süti belsejét – derül ki a mindmegette.hu cikkéből.
Kétség sem fér hozzá, hogy a répatorta az egyik legnépszerűbb húsvétváró desszert. Ha muffinformában készítjük el ezt a finomságot dióval és mazsolával kiegészítve, még különlegesebb lesz, arról nem beszélve, hogy így gyorsabban átsül. Pillanatok alatt összedobható a tésztája, szóval a sütéssel együtt még egy órát sem kell vele foglalkozni.
A répatorta-muffin receptje IDE KATTINTVA érhető el.
Borítókép: Képernyőkép (Forrás: Videa)