Kakaóbabos, tökmagos gluténmentes muffin

Aki egyszer rákap, könnyen válhat mániákus muffinkészítővé.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A lisztet, a sütőport és a cukrot összekeverjük egy tálban.
  2. Hozzákeverjük az olajat és annyi (kb. 1,5 csésze) vizet, hogy lágy muffintésztát kapjunk.
  3. A tésztához hozzáadjuk a tökmagot és a kakaóbabot, majd lágy mozdulatokkal összedolgozzuk.
  4. A sütőt előmelegítjük 180 Celsius-fokra.
  5. A muffinformát a kis papírkosarakkal kibéleljük és beleadagoljuk a tésztát.
  6. Kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.

Az eredeti cikket és a pontos hozzávalókat a Mindmegette oldalán találja meg.

Borítókép: Kakaóbabos, tökmagos gluténmentes muffin (Fotó: Mindmegete.hu)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.