Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 20., szerda, Jolán napja

Címke: adatvédelem

9 cikk 1/1 oldal

A hatóság garanciát akar a Facebooktól

A Facebook legújabb, a személyes adatokkal kapcsolatos botrányára azonnal reagált Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke.

Privát jövő

A Google harmincmillió számítógépnyi adatot tárol rólunk. Most úgy tűnik, visszaszerezhetünk némi irányítást saját online jelenlétünk felett.

Fogyasztóvédelem: adatvédelem miatt cserélni kell a vásárlók könyve nyomtatványt

A személyes adatok fokozottabb védelme miatt rövidesen cserélni kell a vásárlók könyve nyomtatványt, hogy más vásárló ne juthasson hozzá a korábbi bejegyzésekhez kapcsolódó személyes adatokhoz, például névhez, lakcímhez, telefonszámhoz, e-mail címhez – hívja fel a figyelmet a Consumer Protection Contact (PC Contact) fogyasztóvédelmi tanácsadó cég.

Bond nyugdíjban

Az egyablakos ügyintézés nemcsak kényelmet, hanem adat-központosítást is jelent, adatainkkal fizetünk. A kínai gazdaság is másolás nyomán szárnyalt egyre magasabbra.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …