Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Sajtóklub:A legjobb intézkedések születtek

Címke: álhírek

15 cikk 1/2 oldal

Vírusszerűen terjednek az álhírek

A Hiteles Egészség-Kommunikációért Egyesület és az általa üzemeltetett Egészség Kommandó a hiteles online betegfelvilágosítás, egészségügyi kommunikáció támogatására jött létre.

Minden alapot nélkülöző híresztelés terjed új pályázati lehetőségek megnyitásáról

A közösségi oldalakon és e-mailes körlevelekben egyre több valótlan állítás, minden alapot nélkülöző híresztelés terjed új pályázati lehetőségek megnyitásáról, a megvalósítás alatt álló, uniós társfinanszírozású projektek elszámolási szabályainak változásairól – hívja fel a figyelmet az Innovációs és Technológiai Minisztérium az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

Álhír Budapest karanténba zárása

Az álhírgyárosok mellett a felelőtlen ellenzéki megnyilvánulások is gondot okoznak. A balliberális eszköztárban megjelent a polgári engedetlenségre való felhívás is, a független Hadházy Ákos a tankötelezettség tömeges megtagadására szólított fel.

Nyomozás folyik a koronavírussal kapcsolatos álhírgyártók ellen

Közveszéllyel fenyegetés gyanúja miatt négy nyomozást folytat a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kiberbűnözés elleni főosztálya olyan internetes cikkek írói és terjesztői ellen, akik a koronavírussal kapcsolatban a köznyugalom megzavarására alkalmas módon álhíreket tettek közzé.

Nem létező koronavírussal rémisztgettek az álhírgyártók

A több tucat kamuportál és a kapcsolódó Facebook-oldalak egyazon hálózat tagjai, amelyeken a közvéleményt aktuálisan foglalkoztató témájú – de valótlan állításokon alapuló – cikkeket osztottak meg.

Kell-e félni a koronavírustól?

A tudatosságot ne a koronavírus okozta pánik hajtsa, hanem a téli szezonban cseppfertőzéssel terjedő nátha- és influenzavírusok elleni küzdelem.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …