Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: állami támogatás

67 cikk 1/7 oldal

Közel 500 millió forint termőhely azonosítási rendszer fejlesztésére

Termőhely azonosítási módszer fejlesztésére nyert 499,64 millió forint állami támogatást a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI) Alapból a Bálint Analitika Kft., a projekt közel 900 millió forintból valósult meg – közölte a cég az MTI-vel.

Élnek a támogatásokkal a családok

Sok családban takarékoskodnak az állami támogatásokhoz szükséges önerőre, illetve a hosszabb távú beruházásokra – legyen szó a babaváró hitelről, vagy például az otthonteremtési kedvezményekről.

Állami pénzből zöldülnek az önkormányzatok

Csaknem 36 milliárd forint támogatást biztosít a kormány a következő tíz évben környezetbarát, döntően elektromos buszok beszerzéséhez a 25 ezer lakosnál nagyobb településeken.

Hét személy a fedélzeten

Rövidesen elstartol a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása. A nagyvonalú kormányzati árkiegészítés mellé számos márka további árengedményt párosít.

Személyi kölcsönnel is igényelhető a támogatás

Azoknak érdemes személyi kölcsönnel számolniuk, akiknek valóban szüksége van az új autóra, és a jövedelmi helyzetükből adódóan 3-5 évre tudják vállalni a törlesztőrészleteket.
67 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.