Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: Angela Merkel

1474 cikk 1/148 oldal

Az elmélethez igazított tények

A ZDF bemutatta A döntés órái – Angela Merkel és a menekültek című dokumentumfilmjét. A rendező manipulatív alkotómódszere és Angela Merkel kozmetikázása szinte önmagától lepleződik le.

Kizárnák Schengenből a kvótákat elutasítókat?

Egy görög lap szerint legalábbis Merkel és Macron így reformálná meg azt a dublini rendszert, amely a menekültválság 2015-ös kirobbanása óta szítja a tagállamok közötti feszültségeket.

Első a német üzleti érdek

Angela Merkel a hongkongi helyzet békés megoldását sürgette Pekingben – hangsúlyozta a nemzetközi sajtó a német kancellár csütörtökön kezdődött kínai útjával kapcsolatban.

A nagykoalíció tesztje

A bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak (AfD) jelentős megerősödését és a berlini szövetségi nagykoalíció pártjainak visszaesését jelzik előre a felmérések a két mai tartományi választáson.

Magyar érvek a német migránspolitikában

Elfogadhatatlannak nevezte a német kancellárral Berlinben tárgyaló görög miniszterelnök, hogy a menedékkérők befogadásának terhét azokra az országokra hárítják, ahol megérkeznek az EU területére.

Merkel és Putyin egyeztetett a normandiai négyek tervezett újabb csúcstalálkozójáról

Angela Merkel német kancellár és Vlagyimir Putyin orosz elnök telefonon egyeztetett a kelet-ukrajnai válság megoldásán dolgozó normandiai négyek országcsoport (Franciaország, Németország, Oroszország, Ukrajna) vezetőinek tervezett újabb találkozójáról – közölte csütörtökön a német kormányfő szóvivője.

Johnson reménykedik az egyezségben

A brit miniszterelnök tegnap kijelentette: megállapodást szeretne az EU-ból történő brit kilépés feltételrendszeréről, és szerinte ez el is érhető a brexit október 31-i határidejéig.
1474 cikk 1/148 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.