Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 5., vasárnap, Vince napja
HÍR TV - troll:Diktatúrázunk, sajtószabadságot temetünk...

Címke: Angela Merkel

203 cikk 1/21 oldal

Bíznak a kormányokban

Emmanuel Macron francia elnök két éve, Boris Johnson konzervatív pártja pedig majdnem száz éve nem volt ennyire népszerű, mint a koronavírus-járvány közepette.

Tömegesen tesztelnek a németek

Egy friss felmérés szerint a lakosság 89 százaléka elégedett eddigi teljesítménnyel, és ez a pártok népszerűségét mérő közvélemény-kutatásokból is visszatükröződik.

Semmi sem lesz úgy

Kiemelkedően magas Olaszországban az új koronavírus-fertőzés következtében meghaltak száma. Gyaníthatóan azért, mert a Földön – Japán után – az olaszoké a második legelöregedettebb társadalom.

Bezárkózik az Európai Unió

A járványhelyzet miatt az Európai Unió történetében eddig példátlan mértékű beutazási tilalomról döntöttek a tagállamok vezetői kedden. Legalább harminc napra lezárják az EU külső határait.

Merkel: A legfőbb feladat a járvány lelassítása

Az emberek 60-70 százaléka megfertőződhet, ezért időt kell nyerni, hogy ne terhelődjék túl az egészségügyi ellátórendszer – jelentette ki Angela Merkel német kancellár szerdán Berlinben a koronavírus-járványról tartott rendkívüli nemzetközi sajtótájékoztatóján.

Angela Merkel fogadta Halífa Haftar líbiai tábornokot

Angela Merkel német kancellár kedden megbeszélést folytatott hivatalában Halífa Haftar tábornokkal, a nemzetközileg elismert líbiai kormánnyal harcoló Líbiai Nemzeti Hadsereg (LNA) vezetőjével – közölte a berlini szövetségi kormány szóvivője.
203 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …