Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja

Címke: anglia

286 cikk 1/29 oldal

Illemtanár

Pokolba az okosórákkal és önvezető autókkal, végre egy előremutató, társadalmilag is felettébb hasznos ötlet: mesterséges intelligenciával támadni az eredendő taplóság ellen!

Jó lenne egyszer újra vitatkozni

Kedves homoszexuális barátom, hozzád intéznék pár szót. Az első és legfontosabb, hogy nem gyűlöllek. A legkevésbé sem. Szó sincs ilyesmiről.

Angliába igazolt Nagy Ádám

A magyar válogatott labdarúgót az olasz Bolognától vásárolta meg az angol másodosztályban szereplő Bristol City labdarúgócsapata.

Nagy Ádámért a Bristol tehet ajánlatot

A játékos több nyilatkozatában is elvesztegetett fél évnek nevezte a tavaszi idényt, és kijelentette, a több játéklehetőség érdekében szívesen távozna.

Aggódnak az angol klubok az új kormány brexit-politikája miatt

Aggodalommal tölti el az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klubokat Boris Johnson kormányfői kinevezése és az általa vezetett brit kormány brexit-politikája. A Premier League-ben szereplő egyesületek attól tartanak, hogy a konzervatív kormánynak a brit európai uniós tagság megszűnésével kapcsolatos tervei jelentősen megnehezítik majd számukra a külföldi igazolásokat.

A nőknél nem borult a papírforma

Ma délben Babos Tímea, Kristina Mladenovic oldalán a női párosok elődöntőjében lép pályára, az ellenfelük a Barbora Strycová Hszie Szu-vej duó lesz.
286 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.