Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 19., vasárnap, Sára, Marió napja

Címke: bajnai gordon

16 cikk 1/2 oldal

Sorosék is kezelhetik magyarok adatait

Újabb tényekre bukkant a Magyar Nemzet. Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon emberei választási célú adatgyűjtésbe kezdtek, ennek érdekében külföldi cégeket is létrehoztak.

Bajnaiéknak hozzájárulást kell kérni

Magyarországon a politikusok és a pártok az őket támogató polgárok személyes adataiból adatbázist kizárólag az uniós és magyar jogszabályok alapján készíthetnek.

Bajnai Gordon emberei kerülnek a pénzcsapokhoz

Úgy tűnik, a gazdasági ügyekben Zuglóban is gyengeséget mutató főpolgármester menthetetlenül Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc hálózatának foglya lett.

Bajnai Gordon embere a fővárosi holding élén

A gyanúsan rövid határidővel kiírt és elbírált pályázat nyertese az Együttben politizált, Bajnai kabinetfőnöke volt, majd a Soros György által alapított egyetem, a CEU vezérigazgatója lett.

Valótlant állított az MSZP

Az MSZP szándékosan nem mond igazat. Az Atlétikai Központot nem a korábbi Quaestor-területen építi meg az állam – reagált a Miniszterelnökség Szakács László állítására.

Ismét feltűnt Bajnai Gordon

Csupán néhány nappal főpolgármesterré választása után Karácsony Gergely máris sort kerített Bajnai Gordonnal való találkozójára egy XII. kerületi étterem hátsó, csendes kerthelyiségében.

Máris sor került a Karácsony-Bajnai találkozóra

Alig néhány nappal főpolgármesterré választása után Karácsony Gergely máris sort kerített az egykori miniszterelnökkel, Bajnai Gordonnal való találkozójára is.

Bicepszét feszegeti

Már a választás délelőttjén hülyét csinált magából: harsány nyilatkozatban fenyegette meg Áder János államfőt, eszébe ne jusson kormányalakítási megbízást adni a Fidesznek.

A zöldek eltitkolnak valamit

Akik azt állítják, hogy a klímaváltozás komolyabb fájdalom, áldozat és lemondás nélkül, jelenlegi életmódunk pusztán környezettudatos finomhangolásával megállítható, azok eltitkolnak valamit a választók elől.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …