Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja

Címke: Balatonfüred

136 cikk 1/14 oldal

Megméretni az élet színpadán

Ősi rokonságot, közös gyökereket érzek a magyar néppel, Magyarországon mindig otthon voltam, és az itteni költészet csakúgy, mint a filmművészet, a szívemhez nőtt – mondta Carla Romanelli.

A tó és a nyár színeinek jegyében

Közel háromszáz tételből, klasszikusokból és kortárs művekből álló aukciós kiállítást tart augusztus 20-ig a Pintér Galéria és Aukciós­ház Balatonfüreden, a Vaszary-villában.

Megkezdődött a 194. Anna-bál Balatonfüreden

Rétvári Bence hangsúlyozta: egy olyan nemzet, amelynek olyan hagyományai vannak, mint a csaknem kétszáz éves Anna-bál, büszkének tarthatja és erősnek gondolhatja magát.

Július utolsó szombatján rendezik a balatonfüredi Anna-bált

Július utolsó szombatján rendezik meg a 194. balatonfüredi Anna-bált, ezt megelőzően az Anna-fesztiválnak ad otthont a város, ahol prímásverseny és operagála is várja az érdeklődőket – közölte a városban tartott keddi sajtótájékoztatóján a balatonfüredi önkormányzat kulturális osztályának vezetője.

Az éltető víz beszédes festményei

Manapság, amikor a legsúlyosabb ökológiai problémát az édesvíz hiá­nya jelenti, a balatonfüredi Vaszary Galéria tárlata a művészet nyelvén hívja fel a figyelmünket a nélkülözhetetlen folyadékra.

Győztesen lubickolt a balatoni cápa

A veszprémi illetőségű világklasszis nyílt vízi úszónk, Rasovszky Kristóf magyar közönség előtt is bizonyított: végre dobogóra, annak is a felső fokára állhatott Balatonfüreden.
136 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.