Tömegverekedéssé fajult a segítségnyújtás a balatoni éjszakában + videó

A rendőrök kiérkezéséig tartott a pofozkodás.

2024. 09. 05. 9:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Diszkóban mulatott két, húszas éveikben járó testvér, amikor a társaságukhoz tartozó egyik férfi az ittasságából kifolyólag rosszul lett, ezért a szórakozóhely melletti füves területen lefeküdt a földre – a vád szerint. Ezt látva a másik két vádlott ennek a férfinak a segítségére sietett, felsegítették a földről és egy padra ültették. A jószándékukat félreértve, a szórakozóhelyről kiérkező harmadik vádlott – aki azt hitte, hogy a barátját a másik két férfi bántalmazta – előbb számon kérte, majd megütötte a társának segítséget nyújtó egyik vádlottat – írja hivatalos oldalán az Ügyészség.

Bár a kialakult konfliktust a jelenlévők csitítani próbálták, időközben a helyszínre érkezett a negyedik vádlott is, aki a fivére védelmében megütötte a másik társasághoz tartozó vádlottat. Ezt látva valamennyi elkövető bekapcsolódott a verekedésbe, és a négy férfi addig ütötte és rúgta egymást, amíg a kiérkező járőrök véget nem vetettek a garázdaságnak.

A Fonyódi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség vádlottakkal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta. Az eseményeket egy térfigyelő kamera rögzítette. A Fonyódi Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal a négy fiatal férfival szemben, akik lökdösték, ütötték és rugdosták egymást egy Balaton-parti szórakozóhely előtt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.