Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: Biden

9 cikk 1/1 oldal

Giuliani bizonyítékokat ígér Biden ukrajnai korrupciós ügyeire

Rudy Giuliani, Donald Trump amerikai elnök személyes ügyvédje csütörtökön éjjel közzétett Twitter-bejegyzésében bizonyítékokat ígért a demokraták elnökjelöltségéért küzdő Joe Biden volt alelnök ukrajnai korrupciós ügyeire.

Kérdőre vont koronatanú

A Fehér Ház bírálatai után republikánus törvényhozók is megkérdőjelezték a Trump mellett működő nemzetbiztonsági tanács a Szovjetunióban született szakértőjének az Egyesült Államokhoz való lojalitását.

Újranyitják a régi aktákat

A washingtoni politikát uraló botrány kezdi negatívan érinteni az idősebb Bident: a két legutóbbi közvélemény-kutatás szerint a demokrata térfélen már csak a második legnépszerűbb induló.

Az amerikai politikusok jó része már a 2020-as választásokra készül

Joe Biden volt alelnök hamarosan bejelenti, hogy indul a demokraták elnökjelöltségéért, Bernie Sanders, az egyik legesélyesebb demokrata elnökjelölt-aspiráns beszédírót és kampánytanácsadót vett fel, Brad Parscale, a republikánus Donald Trump elnök újraválasztási kampányának vezetője pedig újszerű kampányt ígért nyilatkozatában.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …