Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 20., szombat, Illés napja

Címke: borászat

70 cikk 1/7 oldal

Sillerfesztivált rendeznek a hétvégén Pakson

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg a hétvégén az Országos Sillerfesztivált Pakson, az eseményen nyitott pincék és a legjobb borok kóstolója is várja a közönséget.

Csóka és balafánt

Az Európai Bizottság engedélyezné a borelőállítást olyan évtizedek óta tiltott szőlőfajtákból, mint az otelló és a noah. A szakemberek szerint ez hazárdjáték.

Lassan gyógyulnak a sebek Gyöngyöspatán

Egy-egy felfújt negatív hír, rosszindulatú sajtómegjelenés hosszú évek munkáját teheti tönkre, pedig sokan és sokat dolgoznak azért, hogy a város fejlődő pályán maradjon.

Fekete leányka

Az Év Bortermelője, Balla Géza arad–ménesi borász hisz abban, hogy a Kárpát-medencei borászok egyik nagy esélye, ha mindent megtesznek a régi borfajtáinkért.

Terv szerint halad a szőlő-bor kutatás-fejlesztési kiválósági központ létrehozása Egerben

A terveknek megfelelően halad a szőlő-bor kutatás-fejlesztési kiválósági központ létrehozása Egerben, a projekt keretében végzett kutatások első eredményei már kézzel foghatók – jelentette ki az Eszterházy Károly Egyetem Kutatási és Fejlesztési Központ főigazgatója a 20. Szőlészeti és Borászati Konferencia megnyitóján szerdán Egerben.
70 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.