Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 22., vasárnap, Móric napja

Címke: Burkina Faso

46 cikk 1/5 oldal

Trumpé lehet a show Biarritzban

A nemek közötti, illetve a globális egyenlőtlenség elleni küzdelem lesz a ma kezdődő háromnapos G7-csúcstalálkozó fő témája a Franciaország délnyugati csücskében található Biarritzban.

Öt új helyszínt vettek fel az UNESCO a Világörökség listájára

Az UNESCO világörökségi bizottsága Bakuban zajló soros ülésszakán pénteken öt új helyszínt vett fel a világörökségi listára. Az újak között két természeti helyszín (francia és izlandi), egy vegyes: természeti és kulturális (brazil, valamint két kulturális (Burkina Fasó-i és iraki) világörökségi helyszín szerepel.

Több embert megöltek fegyveresek Burkina Faso északi részén

Ismeretlen fegyveresek támadtak a Burkina Faso északi részén található Arbinda településére, a támadásban legkevesebb tizenkilencen életüket vesztették, és tizenhárman megsebesültek – közölte kedden az ouagadougou-i vezetés.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.