Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 18., hétfő, Jenő napja

Címke: csepel

24 cikk 1/3 oldal

A HÉV-felújítás is bukik, ha nem lesz vb-rendezés

Arra kérem Karácsony Gergelyt, hogy ne alkalmazzon kettős mércét, ha az egyik budapesti kerületben támogat sportfejlesztést, akkor más kerületekben is támogasson ilyeneket – mondta Csepel polgármestere.

Hétvégén pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Hétvégén pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV (H7) helyett a Boráros tér és a Szent Imre tér között karbantartási munkálatok miatt, a Karácsony Sándor utca és a csepeli HÉV-végállomás a csepeli buszjáratokkal érhető el – közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön az MTI-vel.

Bezzegváros

Budapest kincs. Hatalmas munka és hatalmas felelősség ezt a várost igazgatni, ahol ma már nem szabad megelégedni a gazos telkekkel.

Minden húron játszik

Azért jó lenne tudni, miért Bangóné Borbély Ildikót küldi mindenhová a pártvezetés. Lehet, hogy nincs más. Elfogyott a regiment.

Felújított parkot adtak át Csepelen

Csepel nemcsak egyre élhetőbb és színvonalasabb, hanem szebb hely is lesz, ami nem megy máshogy, csak közös munkával – mondta Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP) polgármester.

MSZP-s politikusok betörtek a Fidesz csepeli irodájába

Ami történt, az a demokratikus alapelvek sárba tiprása, és példa nélküli Magyarország rendszerváltás óta eltelt történelmében – mondta Ábel Attila a kerület alpolgármestere.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …