Hős anyuka élesztett újra egy idős férfit a csepeli McDonald'sban

A férfi az életét köszönheti az anyukának.

Forrás: Csepel Info2024. 10. 11. 21:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken délután rosszul lett egy idős férfi a csepeli McDonald'sban, szerencséjére viszont segítségére sietett egy anyuka, aki kislányával szintén a gyorsétteremben tartózkodott – írta a Csepel Info a közösségi oldalán. 

Az anyuka a következőképpen emlékezett vissza a történtekre: – Épp a kislányommal voltunk ott amikor észrevettem hogy az idős úr belebóbiskol az ételébe. Kértem az ott dolgozókat, hogy figyelgessék nehogy baj legyen – írta a Csepel Infónak a hős anyuka.

Úgy folytatta, hogy miután a saját rendelését kivitte a kislányának, észrevette, hogy az idős férfi rosszabbul lett, ekkor pedig már többen próbálták talpra állítani. 

Közben már hívták az Országos Mentőszolgálatot. Megkértem az ott dolgozó fiatal urat, hogy ne emeljük fel, hanem fektessük le a földre. Felmértem az állapotát. Se pulzus, se légzés. A diszpécsernek mondtam, hogy megkezdem az újraélesztést. Kérdezte, hogy értek hozzá? Tudom hogy kell? Igen. És mire kiértek a mentősök, addigra volt keringése az idős úrnak. Mindenki segített! Profin kezelték a helyzetet!

– írta a lapnak.

Borítókép: A csepeli gyorsétterem (Forrás: Facebook/ Csepel Info)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.