Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: Dárdai Pál

113 cikk 1/12 oldal

Az edzők manapság már színészek is

A kelet-európai labdarúgás lehetőségeiről és jövőjéről beszélgetett a Bálványosi Szabadegyetemen Dárdai Pál volt szövetségi kapitány és Világi Oszkár, a dunaszerdahelyi DAC futballcsapatának tulajdonosa.

Dream Team a Mecsekalján

Dárdai Pál bődületes bombagólja, Dárdai Bence parádés csukafejese és Fehér Csaba húszméteres, a léc alsó lapjáról bevágódó ívelése akár a Herthában vagy a PSV Eindhovenben is simán megállta volna a helyét.

Nem Bernd Storck lesz Dárdai Pál utódja

A jövőjével kapcsolatban Bernd Storck türelmet kért, egy hónap múlva tud konkrétumokkal szolgálni. A berlini visszatérés mindenesetre kizárható.

Dárdai Pál: Elfáradtam, pihenni szeretnék

A Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról a szezon végén távozó Dárdai Pál azt mondta, elfáradt és pihenni szeretne, ezért most egy kis szünetet tart.

Dárdai nyáron távozik

A zsinórban elvesztett öt mérkőzés ellenére sem menesztik Dárdai Pált a Bundesligában jelenleg tizenegyedik Herthától, ám a klub vezetői a nyáron nem is hosszabbítják meg további egy évre a szerződését. A korábbi szövetségi kapitány három előtte álló lehetőséget is felvázolt, de ezek között nem szerepel az, hogy hazatérne Magyarországra.
113 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.