Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: Dárdai Pál

105 cikk 1/11 oldal

Dárdai Pál: Elfáradtam, pihenni szeretnék

A Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról a szezon végén távozó Dárdai Pál azt mondta, elfáradt és pihenni szeretne, ezért most egy kis szünetet tart.

Dárdai nyáron távozik

A zsinórban elvesztett öt mérkőzés ellenére sem menesztik Dárdai Pált a Bundesligában jelenleg tizenegyedik Herthától, ám a klub vezetői a nyáron nem is hosszabbítják meg további egy évre a szerződését. A korábbi szövetségi kapitány három előtte álló lehetőséget is felvázolt, de ezek között nem szerepel az, hogy hazatérne Magyarországra.

Már a videóbíró is Dárdaiék vesztét akarja

A 30. percig tartott ki a Hertha szerencséje – addig is szerezhetett volna legalább négy gólt a Hoffenheim –, akkor Amiri 18 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot.

Megfáradni látszó kapcsolat

A Hertha másfél héttel ezelőtti, ­5-0-s lipcsei veresége óta nem telik el úgy nap, hogy valamelyik berlini lap, a Berliner Morgenpost vagy a Berliner Zeitung ne írna Dárdai Pál és a Hertha kapcsolatáról.

A senki földjén a Hertha

A lipcsei 5-0-s kudarc után fordult elő először, hogy a szurkolók egy része nyíltan és határozottan adott hangot az elégedetlenségének, felvetve, valóban Dárdai kezébe kell-e helyezni a csapat jövőjét.

Ötöt számoltak Gulácsiék Dárdaiékra

Dárdai Herthájának nagyon nem megy a Leip­zig ellen: Berlinben 6-2-re és 4-1-re is kikapott már az egykori keletnémet fellegvár ellen.

Dárdai Pál: Ez fekete nap volt

Egyéni elbeszélgetéseket helyezett kilátásba Dárdai Pál vezetőedző, miután a Hertha 5-0-ra kikapott szombaton Lipcsében a német labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában.

Nagy győzelmet aratott Dárdai Pál Herthája

Mivel a Premier League-ben a listavezető Liverpool január végén, feb­ruár elején pontokat hullajtott, a Manchester City utolérte, és múlt szerdán jobb gólkülönbségének köszönhe­tően meg is előzte.
105 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.