Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: Donald Trump

2316 cikk 1/232 oldal

A Huawei-ügy miatt éledezik a kínai nacionalizmus

A kínai vezetésnek már nemcsak Donald Trump amerikai elnök vámháborús támadásait kell elhárítania, de kezelnie kell egy jól ismert társadalmi jelenséget, a szélsőséges nacionalizmust is.

Irán: Veszélyes újabb amerikai katonákat küldeni a Közel-Keletre

Nagyon veszélyes a nemzetközi békére nézve, hogy az Egyesült Államok úgy döntött: újabb katonákat vezényel a Közel-Keletre – jelentette ki Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter, akit az IRNA hírügynökség idézett szombaton.

Egy szövetségi bíró megakadályozta az amerikai határkerítés továbbépítését

Akadályt gördített egy amerikai szövetségi bíró pénteken az elé, hogy elkezdjék építeni a mexikói határra tervezett határkerítés két fontos szakaszát abból a pénzből, amelyet Donald Trump elnök a védelmi költségvetésből különített el erre a célra egy egész országra kiterjedő rendkívüli állapot kihirdetésével.

Az oroszlán bajsza

Az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump nem akar háborút. Irán sem kér belőle. Mégis efelé halad Washington és Teherán.

Védelmi eszközök a hibrid háborúban

Az iszlám harcosai még nem álltak össze harci alakzattá Európában, mert konspirált életet élve lesből, sunyi módon támadnak merényletek formájában.

Donald Trump: Nincs együttműködés a demokratákkal

Nincs együttműködés a demokratákkal semmilyen lényeges kérdésben mindaddig, amíg fel nem hagynak azokkal az erőfeszítéseikkel, hogy vizsgálatokat indítsanak ellene – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök a Fehér Ház Rózsakertjében újságíróknak, miután megszakította tárgyalásait a kongresszus demokrata párti két vezetőjével.
2316 cikk 1/232 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.