Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 18., péntek, Lukács napja

Címke: Donald Trump

415 cikk 1/42 oldal

Erdogan belement a tűzszünetbe

Mike Pence amerikai alelnök közlése szerint sikerrel járt a külügyminiszterrel közös ankarai missziója, Erdogan török elnök végül mégsem söpörte le a Fehér Ház javaslatát a szíriai tűzszünetről.

Zelenszkij állítja, Trump nem zsarolta meg

A demokrata többségű washingtoni képviselőház folytatja az elnök közjogi felelősségre vonásának, az impeachmentnek az előkészítését, és az amerikaiak fele támogatja ezt.

Újra az asztalhoz ült az USA és Kína

Július óta először találkoztak az Egyesült Államok és Kína kereskedelmi főtárgyalói, hogy megpróbáljanak kiutat találni az immár tizenöt hónapja tartó és egyre jobban eszkalálódó kereskedelmi háborúból.

Ankara visszaszólt Trumpnak

A török kormány nem enged a fenyegetéseknek – szögezte le Fuat Oktay, miután Donald Trump előző nap gazdasága teljes tönkretételével fenyegette meg Törökországot.

A forduló kocka

Az amerikai képviselőház bizottságaiban gyűjtik a támogatásokat a Donald Trump államfő eltávolítására irányuló folyamat elindításához.
415 cikk 1/42 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …