Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: Donald Trump

456 cikk 1/46 oldal

Egységet mutatott a NATO

Miután a NATO-csúcs nyitányán lezajlott a pengeváltás, a zárónapon már mindenki ügyelt arra, hogy a katonai szövetség 70. évfordulójához méltó módon, a nézeteltérések ellenére is egységet sugározzon.

Keserédes londoni ünnep

A geopolitikai kapcsolatok, a katonai fenyegetések, a védelmi kiadások kényes kérdése, valamint a szövetség jövője lesznek a fő témák a NATO ma kezdődő csúcstalálkozóján.

Vénnek való vidék

A következő év novemberében Michael Bloomberg 78 éves lesz, ha elnyeri az amerikai államfői tisztséget, akkor 82 éves korában ér véget megbízatása. Feltéve, ha nem akar majd újrázni.

Bohózatba fulladó eljárás

Ismét szintet lép az a képviselőházi meghallgatássorozat, amely azt célozza, hogy Donald Trump demokrata párti ellenfelei közjogi felelősségre vonási eljárást indítsanak az elnökkel szemben.

Trump lehet a csúcs győztese

Várhatóan kedvezményeket adnak az európai szövetségesek az Egyesült Államoknak a jövő heti NATO-csúcson, erről értesült a Reuters hírügynökség.
456 cikk 1/46 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …