Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: ecuador

60 cikk 1/6 oldal

Alföldit megint elnyomja a diktatúra

Alföldi Róbert pontosan akkor vált ünnepelt sztárrá a balliberális oldalon, amikor beült a Heti hetes stúdiójába, hogy aztán éveken keresztül heti rendszerességgel rettegjen a jobboldaltól.

Ecuadori és magyar siker az idei Girón

Az ecuadori Richard Carapaz nyerte a tegnap véget ért olasz kerékpáros-körversenyt, a Giro d’Italiát. A 26 éves bringás a nagy körversenyek történetének első ecuadori győztese lett.

Kémközpontot működtetett Assange Londonban?

Újabb fordulatot vett az Assange-ügy, nem sokkal azután, hogy a WikiLeaks alapítóját múlt csütörtökön, hét év után őrizetbe vette a Scotland Yard Ecuador londoni nagykövetségén.

Rendőrök vitték el Assange-ot

Hét év után Ecuador kiutasította Julian Assange WikiLeaks-alapítót londoni nagykövetségéről. A legendás szivárogtató utáni hajtóvadászat ezzel nem ért véget.

Ecuador fenntartja a jogot saját vizsgálatra a WikiLeaks alapító ellen

Ecuadornak jogában áll saját vizsgálatot folytatni a londoni nagykövetsége védelmét élvező Julian Assange, a WikiLeaks oknyomozó portál alapítója ellen, és tisztázni, hogy köze volt-e ahhoz, hogy Lenín Moreno ecuadori elnök és családtagjainak személyes beszélgetései és fényképei megjelentek a közösség médiában – közölte hétfőn újságírókkal José Valencia külügyminiszter.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.