Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 23., szombat, Kelemen, Klementína napja

Címke: egyesült királyság

60 cikk 1/6 oldal

Szakértő: Nyerésre állnak a konzervatívok

A Konzervatív Párt nagy eséllyel biztos többséget szerezne a parlamentben, ha most lenne a decemberre kiírt brit előrehozott választás – mondta Gálik Zoltán.

Honlap a brexit utáni időkről

Akármilyen megállapodás is lépjen érvénybe, a brexitre a vállalkozásoknak és a termelőknek időben fel kell készülniük. Ezt segítik a tájékoztató honlapok.

Az Egyesült Királyság továbbra is az Európai Unió tagja

A Brexit halasztásának engedélyezéséről hozott uniós döntést a brit kormány hétfőn elfogadta. Az Európai Tanács elnökét erről értesítő levelében a brit miniszterelnök azt írta: attól tart, hogy a mostani brit parlament soha nem fogja ratifikálni az EU-val elért Brexit-megállapodást mindaddig, amíg módjában áll a kilépés további halasztása.

Kilépés helyett kampány jön

Ma kellene elhagynia Nagy-Britanniának az Európai Uniót, ám a kilépés helyett egyelőre arról sikerült megegyezni Londonban, hogy december 12-én előrehozott választásokat tartanak.

Boris Johnson kért is halasztást, meg nem is

Újra az EU térfelén pattog a labda brexitügyben: teljes mértékben az állam-és kormányfők belátásán múlik, hogy a miniszterelnök vagy a – látszólag működésképtelen – londoni parlament iránymutatását követik.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …