Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: egyesült királyság

84 cikk 1/9 oldal

Fegyver, kocsma, baguette: lehet-e nélkülük élni?

Élelmiszerboltok, gyógyszertárak, bankok és posták – abban szinte az egész világon egyetértés van, hogy olyan szolgáltatások ezek, amelyeknek a kijárási korlátozások idején is működniük kell.

Nagy-Britannia jelentős szigorításokat vezet be

A briteknek ezentúl csak a legszükségesebb esetekben szabad elhagyniuk otthonaikat az új koronavírus-járvány megfékezése végett – jelentette be hétfő este Boris Johnson miniszterelnök. Az intézkedés azonnali hatállyal érvénybe lépett, de három hét múlva felülvizsgálják, és ha lehetséges, enyhítik a korlátozások szigorát.

Különutas stratégiát választott London

London irányt váltott: Boris Johnson miniszterelnök arra kérte a lakosságot, hogy amennyire csak lehet, igyekezzenek csökkenteni a társas érintkezéseket.

Társból versenytárs

Tegnap megszakadt egy 47 éves kapcsolat. Történelmi lépésként távozott az első tagállam az EU-ból. Nem is akármelyik. Az EU elveszíti 2. legnagyobb gazdaságát, a költségvetés egyik legnagyobb befizetőjét.
84 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …