Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 29., szerda, Adél napja

Címke: élmény

9 cikk 1/1 oldal

Hazánk fesztiválhatalom

Az Eurobarometer szerint az előző évben a Magyarországra látogatók csaknem tizede említette legfőbb utazási motivációként a művészeti, folklór- és gasztronómiai rendezvényeinket.

Az internetezők tárgyak helyett már inkább élményeket vásárolnak ajándékba

Fordulat állt be karácsonykor az internetes kereskedelemben, az emberek a tárgyak helyett már sokkal inkább élményeket-szolgáltatásokat vásároltak ajándékba, a tavalyi negyedik negyedévben a piacvezető Bónusz Brigád oldalán több mint 1,250 milliárd forintot költöttek a vevők főként ajándékra, amelyek már éves szinten is a teljes eladás 27 százalékát teszik ki.

Életre szóló élményt!

A természettudományok sokaknak a nehezen megtanulható kategóriába tartoznak a sok matematika, a bonyolult összefüggések miatt. Segítség nélkül az életre szóló elfordulás lesz a jellemző.

Képeslapok Krk szigetéről

Kedvelt nyaralóhelye a magyaroknak az autópályán is könnyen megközelíthető, kincsekkel teli Krk, ahová ezúttal mi is elutaztatjuk az olvasót.

Élményt keresnek az utazók

Az évenkénti háromszáz művészeti, közösségi, folklór- és gasztrokulturális program ma már a legkényesebb ízlésűek élmény­éhségét is kielégíti.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …