Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 15., péntek, Albert, Lipót napja

Címke: emlékezés

58 cikk 1/6 oldal

Fedőneve Darázsfészek

Miért éppen az új köztemetőt választották a megtorlás áldozatainak újratemetésére? Erre nehéz lenne kielégítő választ adni.

Tisza István néhai kormányfőre emlékeztek Debrecenben

Olyan példakép ő, aki mutatja az utat, azt, hogy a helyünkön következetesen meg kell tenni mindent az egyetemünkért, a városért és Magyarországért – hangoztatta a Debreceni Egyetem rektorhelyettese.

Emlékezés biztonságban

Ez az időszak kiváló alkalom a tolvajoknak, hogy a gyanútlanul letett táskákat, lezáratlanul hagyott kerékpárokat, egyéb értéktárgyainkat ellopják.

Az 1956-os forradalomra emlékeznek országszerte

Katonai tiszteletadással, Kövér László jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján szerda reggel a Kossuth Lajos téren.

Papp Tiborra emlékeztek a Francia Intézetben

A Francia Intézetben Hommage á Tibor Papp címmel tartott esten felidézték a legendás művész alakját, sokszínű pályájának egyes állomásait.

Für Lajos emléke előtt tisztelegnek

Az Antall-kormány és a Boross-kormány honvédelmi miniszteréről elnevezett Művelődés Központot és Emléktermet adnak át ünnepélyes keretek között a Vas megyei Egyházasdarócon.
58 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …