Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: ensz

1593 cikk 1/160 oldal

Greta Thunberg, a szuperhős

A globális felmelegedéssel összefüggésben az a legnagyobb kihívás, hogy a téma teljes mértékben átpolitizálttá vált, ezért a megoldásokban is egy érdekharc, kiszorítósdi indult meg minden szinten.

O’Brien lett Donald Trump új tanácsadója

Robert O’Brien személyében új nemzetbiztonsági tanácsadót nevezett ki tegnap Donald Trump. Az amerikai elnök ezt Twitter-üzenetében közölte.

Népirtás fenyegeti továbbra is a rohingjákat

Két évvel ezelőtt, 2017. augusztus végén került sor a délkelet-ázsiai térség egyik legsúlyosabb humanitárius katasztrófájára, a rohingják elleni népirtásra.

Az arab világ haragra lobbant

Az arab országok és az ENSZ egyaránt felháborodva fogadta a választások miatt kampányhangulatban lévő Netanjahu bejelentését, miszerint győzelme esetén Izrael annektálni fogja Ciszjordánia egy részét.

A líbiai háború lezárását próbálja elérni az ENSZ

Az ENSZ líbiai különmegbízottja kampányt indított egy nemzetközi értekezlet megrendezéséért, hogy mielőbb véget lehessen vetni annak az offenzívának, amelyet egy lázadó parancsnok indított öt hónapja a líbiai főváros, Tripoli elfoglalására.
1593 cikk 1/160 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.