Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Címke: ensz

1525 cikk 1/153 oldal

Az ENSZ humanitárius katasztrófára figyelmeztet Szíriában

A harcok befejezésére szólította fel a Szíriában szembenálló feleket Rosemary DiCarlo ENSZ-főtitkárhelyettes pénteken, a világszervezet Biztonsági Tanácsának ülésén, amelyet az északi és északnyugat-szíriai tartományokban súlyosbodó harcok ügyében hívtak össze.

Álommosás

Az átlagember számára sokkal érdekesebbek a jól profitáló hotelépítések, miközben a bolygónak elég élelmiszert dobunk ki, mert a katasztrófa úgyis csak a messzi szerencsétleneket érintheti. Dübörög a környezettudatosságba csomagolt fogyasztásösztönzés.

Visszahívatnák a csaló diplomatát

A hivatalával visszaélő Mazloum Samar visszahívására vagy diplomáciai mentességének visszavonására kéri az ENSZ menekültügyi főbiztosát a Külgazdasági és Külügyminisztérium.

Egymillió faj pusztulhat ki

A szárazföldön és a tengerekben egyaránt brutális méreteket ölt az emberi tevékenység pusztító hatása — egymillió állat- és növényfajt fenyeget a kihalás veszélye.

Több ponton összefonódik az ENSZ és a Soros-alapítvány

Az ENSZ megsérti hazánk szuverenitását és túllépi hatáskörét azzal, hogy egyik jogi biztosa a terrorizmus miatt jogerősen elítélt Ahmed H. mellé áll — jelentette ki az Alapjogokért Központ elemzője.
1525 cikk 1/153 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.