Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 20., szerda, Jolán napja

Címke: ensz

190 cikk 1/19 oldal

Halállisták

„Hústermelés”, „élősúlyú” és „állított elő”. Kopogós, hiperrealista, könyörtelen kifejezések. Nincs kecmec, lacafaca, hogy mindezek mögött érző lények lennének, statisztika van, adatok.

A nyugati világ megfékezné az afrikai népességrobbanást

Az afrikai népességrobbanás és az annak következtében súlyosbodó migrációs válság lehet a mozgatórugója a kedden kezdődött, az ENSZ Népesedési Alapjának égisze alatt szerveződött kenyai konferenciának.

Csírájában fojtják el a radikalizációt

Az ENSZ kétnapos budapesti konferenciája megnyitóján bejelentették: a világszervezet a magyar fővárosban nyitja meg a terrorizmus elleni regionális irodáját.

Többtucatnyian meghaltak a kenyai áradásokban

Legalább 48 ember halálát okozták az elmúlt hetek súlyos áradásai Kenya északi részén, a heves esőzések összesen csaknem 144 ezer embert érintettek – közölte szerdán az ENSZ Humanitárius Ügyeket Koordináló Hivatala (OCHA).

Búcsút intett Donald Trump a klímaegyezménynek

Trump már 2016-os választási kampányában haszontalannak minősítette az egyezményt, és fogadkozott: kilépteti országát. A folyamat várhatóan egy évig tart, így éppen a jövő évi elnökválasztás idején zárul le.
190 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …