Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja
HÍR TV – Csörte:Tüntetés egykor és tüntetés most

Címke: építőanyag

5 cikk 1/1 oldal

Készletfelhalmozás építőanyagból is

Akár a hazai gyárak is el tudnák látni az itthoni építőanyag-keresletet, noha egyelőre csak az Olaszországból érkező importtermékeknek kell egy időre búcsút mondani. Közben nemhogy csökkent, inkább nőtt a kereslet a termékekre.

Baktériumokból készül az élő beton

Losonczi Áron csongrádi építészmérnök 2001-ben kifejlesztett építőanyagának lényege, hogy a betonba optikai szálak mil­liói kerülnek, amelyek átvezetik a fényt a kemény anyagon.

Csúcsra ért a kereslet az építőanyagokra

Erőteljesen élénkítették az építőanyagok iránti keresletet a különféle lakástámogatások, az azonban még nagy kérdés, hogy 2020-tól mi lesz – mondta lapunknak Szarka László, az építőanyag-szövetség elnöke.

Egyre nő a kereslet a tégla iránt

Bizakodóan tekintenek az idei évre a tégla- és cserépgyártók, hiszen a folyamatosan bővülő lakásépítésekkel az igény is egyre nő a termékeik iránt.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …