Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja

Címke: eredmények

112 cikk 1/12 oldal

Jó esztendőt zárhat a Richter

A korábban várt 3 százaléknál erősebb, 5–6 százalék közötti, euróban mért csoportszintű árbevétel-emelkedésre számít a Richter Gedeon Nyrt. az idén.

Kiválóan sikerült az idei érettségi

Az Oktatási Hivatal honlapján elérhető adatok szerint a vizsgák 33 százaléka jelesre sikerült és az érdemjegyek mindössze egy százalék lett elégtelen.

Egypárti kormány alakulhat

Az előzetes eredmények szerint az ellenzéki baloldali blokk egyértelműen több szavazatot kapott a szerdai dán parlamenti választásokon.

Nézőpont: A Fidesz-KDNP nyerte a választást

A kormánypártok szerezték meg a szavazatok abszolút többségét, ezzel pedig a mandátumok kétharmadát a mai választáson, derült ki a Nézőpont Intézet telefonos közvélemény-kutatásából.

Nem jogsértő a szavazóköri eredmények pártok általi közzététele

Nem jogsértő, ha az európai parlamenti (EP-) választás napján a szavazóköri eredményeket a pártok közzéteszik még a hivatalos előzetes tájékoztató eredmények megjelenése előtt, mert a tiltás csak a Nemzeti Választási Irodára (NVI) vonatkozik.
112 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.