Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: Európa-bajnok

6 cikk 1/1 oldal

Európa-bajnok a junior férfi puskás csapat

A valamennyi férfi puskást érintő versenyszám magyar diadallal zárult a juniorok között a wroclawi légfegyveres Európa-bajnokságon, mivel csütörtökön csapatban is magyar aranyérem született.

Dömötör már nem lő

A szurkolók többsége csak a legendás tokiói ejtése miatt emlékszik Dömötörre, de a klubhűség példájaként az egész pályafutását az Újpesti Dózsában töltő szélső több volt egyszerepes színésznél.

„Robi, szerelmem”

Sajnos közhely, hogy a halál nem válogat. Mégis meghökkenünk, amikor arról értesülünk, hogy egy huszonkilenc éves egykori sportoló távozik közülünk gyógyíthatatlan betegség miatt.

Eb-győztes az U17-es leány kézilabda-válogatott

A magyarok a vasárnapi fináléban 13-9-es első félidőt követően 28-24-re győzték le a svédeket a szlovéniai Celjében, így százszázalékos teljesítménnyel nyerték a kontinensviadalt.

Egyszerre látványosan és eredményesen

Három világ- és két Európa-bajnok hiányzott válogatottunkból a birkózók múlt heti kontinenstornáján, de így is mindhárom szakágunk szállított érmet Bukarestből.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …