Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 16., kedd, Valter napja

Címke: facebook

437 cikk 1/44 oldal

Csalódás a web 2.0 a progressziónak

Amikor a liberálisok rájöttek arra, hogy a politikai ellenfeleik is tudnak élni az internetes felületek előnyeivel, azonnal bevezették a cenzúrát.

Facebook-pénzen kutatnak Szegeden

Százévesnél is régebbi dilemma az, hogy ha a nagyvállalatok jótékonykodnak a vagyonukból, az mennyire kompenzálja az egyébként etikátlan viselkedésüket.

A Facebook virtuális devizája is téma lesz a G7-ek találkozóján

A Facebook által bevezetni tervezett kriptodeviza, a Libra globális pénzügyi rendszerre gyakorolt hatásával foglalkoznak majd a hét vezető iparosodott ország, a G7-ek pénzügyminiszterei és jegybanki vezetői szerdán kezdődő kétnapos találkozójukon Franciaországban.

Orbán Viktor: Új csatárt igazoltunk

Varga Judit igazságügyi miniszter átvette kinevezési okmányát Áder János köztársasági elnöktől a Sándor-palotában csütörtök délelőtt.
437 cikk 1/44 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.