Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 8., szombat, László napja
HÍR TV – TROLLKi az a Bede Márton?

Címke: Fatih Birol

4 cikk 1/1 oldal

India döntései az egész világra hatnak

A világranglistát a globális karbon­emisszió közel harmadával Kína vezeti, ezt követi az Egyesült Államok 15 százalékkal és a már említett EU, a negyedik helyen pedig India egyedül hét százalékért felelős.

Afrikára figyel az energiaszektor

Átfogó, az energiaszektor minden elemét és a kormányokat is érintő változásokra van szükség a globális felmelegedés megállításához, szögezte le tanulmányában a Nemzetközi Energiaügynökség.

Vészharangot kongatott az energiaügynökség

Amennyiben a fejlett gazdaságok nem találják meg a módszert a reaktorok élettartamának meghosszabbítására, úgy a nukleáris alapú áramtermelési öss­zkapacitás meredek csökkenése várható.

Más klímacélok, más beruházások

A Nemzetközi Energiaügynökség figyelmeztetése szerint a párizsi klímaegyezményben foglalt célok eléréséhez vezető út és a jelenlegi beruházási folyamatok között növekszik a különbség.
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …