Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: Fehéroroszország

24 cikk 1/3 oldal

Belarusz, a futballozó fehér holló

Mára Fehéroroszország maradt az egyetlen ország Európában, ahol a koronavírus miatt nem állították le a sportrendezvényeket, sőt a nézők részvételével rendezik meg a futballbajnokságot is.

Meghalt az első beteg Boszniában

Szerbiában szigorítanak a kijárási tilalmon, Szlovákiában újabb 41 embernél mutatták ki a Covid-19 betegség kórokozóját.

Minszk Európára és Amerikára is kacsingat

Lukasenka keresi a lehetőséget, hogy Kazahsztántól, Azerbajdzsántól, Norvégiától vagy akár Amerikától vásároljon energiahordozókat, de valójában egyik sem tudna versenyezni az olcsó orosz olajjal.

Lukasenka: Minszk saját maga dönt a külpolitikájáról

Több hónapja olyan találgatások terjednek, hogy a közel két évtizede hatalmon lévő Vlagyimir Putyin orosz elnök Oroszország és Fehéroroszország egyesítését tervezi, hogy mandátuma 2024. évi lejárta után a két országot magában foglaló államszövetség élére lépve hatalomban maradjon.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …