Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: fejlesztés

377 cikk 1/38 oldal

Az idősek és a legkisebbek javát szolgálják a pécsváradi fejlesztések

Közel 210 millió forint értékben csaknem megduplázták a német nemzetiségi bölcsőde férőhelyeinek számát és új épülettel bővítették az idősek otthonát a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében Pécsváradon – tájékoztatta a baranyai város önkormányzata az MTI-t.

Román vasútfejlesztés a magyar országhatárig

Villamosítják és felújítják a Kolozsvártól a magyar-román határig vezető vasútvonalat, de a fejlesztés nem a magyar kormány által kezdeményezett gyorsvasútterv része.

Vissza akarják csábítani a fiatalokat

Egyenlőtlennek tűnő harc folyik a fiatal családokért a magyarországi nagy- és kistelepülések között, amelyben az utóbbiak többsége vesztésre áll.

Füred elsőként válik négy évszakossá a Balatonnál

Sokszorosára nő nyaranta a 14 ezer lakosú észak-balatoni városban tartózkodók száma, ennek ellenére Fürednek sikerült megőriznie csendes, elegáns, kulturális és sporteseményekben gazdag üdülőhelyjellegét.
377 cikk 1/38 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …