Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 26., vasárnap, Vanda, Paula napja

Címke: fejlesztések

93 cikk 1/10 oldal

Új kórházépületeket kap a főváros

A fővárosi egészségügy megújítását célzó Egészséges Budapest program legújabb szakaszában 11 milliárd forintot kapnak az intézmények új épületek tervezésére és a már meglévők felújítására.

Közös fejlesztéseket tervez egy magyar és egy román megye

Közös beruházásokat készít elő Csongrád és Temes megye annak érdekében, hogy a 2021-28-as uniós fejlesztési ciklus indulása után szinte azonnal képesek legyenek pályázatokat benyújtani – tájékoztatta a Csongrád Megyei Önkormányzat az MTI-t.

Fejlesztések az egri kórházban

Adósság és szakemberhiány nélkül kezdi az idei évet az egri Markhot Ferenc kórház. Nyitrai Zsolt a térség fideszes országgyűlési képviselője példaértékűnek nevezte az egri modellt.

Nőhet az idegenforgalmi adó több balatoni nyaralóhelyen

A helyi adóból befolyt bevételekből jövőre több száz millió forintos turisztikai fejlesztéseket valósíthatnak meg a jó színvonalú kereskedelmi és magánszálláshelyeket kínáló tóparti önkormányzatok.

Milliárdok landolnak Debrecenben

Hazánk második legnagyobb nemzetközi repülőtereként a debreceni lehet régiós viszonylatban a legforgalmasabb légikikötő, amely 2012-es nyitása óta egyre jelentősebb szerepet tölt be a turizmusban.
93 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …