Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: fesztivál

671 cikk 1/68 oldal

Kürtőskalácsünnep némi reneszánsszal

Édes napokat ültek az elmúlt hétvégén Sepsiszentgyörgyön, ahol a kürtőskalács-fesztivál a minőség örvendetes javulását is hozta. Székelyföld legfinomabb kalácsát rövidesen Budapesten is meg lehet kóstolni.

Repülő idő

Németországban rendkívüli népszerűségnek örvendenek a történelmi repülőgépek, nem véletlenül itt rendezik meg hosszú idő óta Európa legnagyobb oldtimer repülőgép fesztiválját, a Hahnweidét.

Az orosz zene nagyon közel áll a magyar lélekhez

Október 7. és 12. között Budapesten és Debrecenben az orosz zenei fesztivál ismét lehetőséget kínál, hogy a közönség találkozhasson az orosz szerzők sokoldalú zenei világával.

Fesztivállal ünnepel a 70 éves Budapest Bábszínház

Tíznapos fesztivállal ünnepli fennállásának 70. évfordulóját a Budapest Bábszínház: október 8. és 17. között rendezik meg a X. BÁBU Fesztivált, amelyre a bábművészet kiemelkedő magyarországi és külföldi alkotóit hívták meg.

A hétvégén rendezik a vegetáriánus fesztivált

Táplálkozási szakemberek előadásai, vegetáriánus ételkóstolók, öko- és bioszemléletű termék-bemutatók is várják az érdeklődőket szombaton és vasárnap a vegetáriánus fesztiválon a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban Budapesten.

Puliszkafesztivált rendeznek a hétvégén Pakson

Jellegzetes erdélyi ízek mellett folklórprogramok várják a közönséget szombaton a paksi puliszkafesztiválon, amelyet negyedik alkalommal rendez meg az Erdélyi Magyarok Tolna Megyei Egyesülete.
671 cikk 1/68 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.