Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 8., szerda, Ellák napja
HÍR TV – KeménymagA migráns, aki ropogósra sütött egy cicát.

Címke: Fővárosi Állat- és Növénykert

35 cikk 1/4 oldal

Már az állatházak is látogathatók a budapesti állatkertben

Szombattól már nemcsak a szabadtéri bemutatóhelyek, hanem az állatházak is látogathatók a budapesti állatkertben. Bizonyos megelőző intézkedések még ezután is életben maradnak, de a legtöbb állatkerti szolgáltatás újra a járvány előtti rendnek megfelelően vehető igénybe.

Vadvilág napot rendeznek a budapesti állatkertben

Fontos, hogy évente egy kiemelt napon felhívjuk a figyelmet az élővilág sokszínűségére, az állatkertek természetvédelmi szerepvállalására – mondta a természetvédelemért felelős helyettes államtitkár.

Ködbe vész a biodóm jövője

A tervek szerint jövő év végén vehette volna birtokba a közönség a Liget-projekt egyik legnagyobb szabású, különleges zöldfejlesztését, a Fővárosi Állat- és Növénykert területén elhelyezkedő biodómot.

Elkészült a biodóm tetőszerkezete

A sajtó képviselői kedden délelőtt a helyszínen, belülről vehették szemügyre a budapesti biodóm elkészült tetőszerkezetét. A nagyszabású építkezés első üteme tavaszra lezárul.
35 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …