Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: Galambos Lajos

44 cikk 1/5 oldal

Nem kötött vádalkut Galambos Lajos

A tavaly hatályba lépett új büntetőeljárási törvény lehetőséget ad a vádalkura, de a közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolt Lagzi Lajcsi, vagyis Galambos Lajos nem élt ezzel a lehetőséggel.

Hazaárulás és orosz térnyerés Gyurcsányék idején

Gyurcsányék bolgárnak álcázott orosz titkosszolgálati szakembereket juttattak be az elhárítás épületébe, akik átvilágították a hazai tiszti állomány egy részét – mondta az egykori titokminiszter.

A hátsó ajtón engedték be Gyurcsányék az oroszokat

Nyilvánosságra hozta a Legfőbb Ügyészség a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetőit érintő ügy egyes részleteit, valamint az ennek kapcsán hozott bírósági döntések kivonatait.

A hátsó ajtó

Döbbenetes módon a hivatal hivatásos állományú tagjainak személyéről, személyiségéről, esetleges támadhatóságáról, beszervezhetőségéről is adatokat szereztek az oroszok.

Zárt ajtók mögött Galambosék pere

Március végére tűzték ki a Gyurcsány-kormány titkosszolgái ellen hétfőn újraindult vesztegetési per következő tárgyalási napját.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.