Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 29., péntek, Magdolna napja
HÍR TV – Háttérkép:Az EU elvei és a valóság

Címke: gazdasági növekedés

72 cikk 1/8 oldal

Mérsékeltebb világgazdasági növekedés

Az OECD szerint a világgazdasági növekedés a tavalyi 2,9 százalék után az idén legfeljebb 2,4 százalékos lehet, a legalacsonyabb 2009 óta.

Brüsszelben is dicsérik gazdaságunk teljesítményét

Az Európai Bizottság Magyarországról szóló friss jelentése szerint hazánkban az intézményi kapacitások növeléséhez, illetve a munkaerő átképzéséhez lehet szükség brüsszeli segítségre.

Érkezik a tavalyi gazdasági eredményünk pontos adata

A napokban derül ki, mekkora volt a tavalyi egész éves magyar gazdasági növekedés. Az adat közel lehet az ötszázalékos szinthez, akár el is érheti azt, idén azonban ennél lassabb ütemre számíthatunk.

Varga Mihály: Országépítő munka folyik

A kormány a családokat erősítő, az adóterheket mérséklő és a magyar emberek érdekeit szolgáló lépéseket tervez 2020-ban is – hangsúlyozta a miniszterelnök-helyettes, pénzügyminiszter.

Optimista a német szövetségi kormány

A közelmúltban a német gazdaság még a recesszió szélén állt. A veszély most úgy tűnik, hogy enyhült, legalábbis a szövetségi kormány ezt feltételezi.
72 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …