Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: Gyöngyössy Bence

4 cikk 1/1 oldal

Üzenetek jelennek, jövőnek

Béres József Széchenyi-díjas kutató állhatatos munkáját, morális tartását és a szocialista hatalommal való megalkuvásképtelenségét idézi meg Gyöngyössy Bence legújabb játékfilmje, A feltaláló.

A nagy döntések egyszerűek

Ez a film nemcsak arról szól, hogy vannak magyar hősök, akik semmilyen nyomásra nem hagyják el a hazájukat, sőt a becsületüket pénzzel nem lehet megvásárolni, hanem arról is szól, hogy egyedül nem megy.

Mozivászonra kerül a feltaláló története

A Béres József küzdelmes életét és munkásságát feldolgozó játékfilmet a Széchenyi-díjas kutató és feltaláló születésének századik évfordulóját ünneplő programsorozat részeként mutatják be.

Díjazottak az Urániában

A világhírű magyar filmesztétáról elnevezett Balázs Béla-díjjal az állam az alkotók és a filmkultúráért tevékeny szakemberek teljesítményét ismeri el évről évre.
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …