Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: Gyurcsány-kormány

28 cikk 1/3 oldal

Az izomagyú és a rasszista

A gyurcsányista hőseposz előhúzza a cigány kártyát. Ráadásul úgy, mintha tanácsadója biztatására a kormányfő lenne rasszista, nem pedig ők – írja cikkében Gajdics Ottó a 888.hu-n.

Kikopott egy szó a szótárunkból

A rendszeres megszorítást a folyamatos adócsökkentés időszaka követte. Talán erre is visszavezethető az elmúlt két parlamenti választás végeredménye.

Kilencedik éve tart a tábornokper

A katonai fellebbviteli ügyész a Gyurcsány-kormány korrupciós botránya szereplőinek nagy részénél súlyosítást kért a Fővárosi Ítélőtáblán.

Főhős: Draskovics Tibor újra a közéletben

A Gyurcsány-kormány volt szóvivője évekkel ezelőtt viccesen dedikált újságíróknak egy Nokia-s dobozt, amely a köztudatban egybeforrt a BKV-val és a korábbi szocialista főpolgármester-helyettes, Hagyó Miklóssal. Az azóta BKK-vá vált fővárosi cég élére Draskovics Tibort neveztette ki Karácsony Gergely, főpolgármester. Főhős című műsorunk ezúttal róla szólt.

Fidesz: Ha az ellenzéken múlna, nyugdíjprémium se lenne

Gyurcsány kormányzása alatt elvett egy havi nyugdíjat és most is ugyanazt a gazdaságpolitikát akarja folytatni, amivel egyszer már tönkretették az országot – olvasható a kormánypárt közleményében.

Tábornokper: még idén ítélet lehet

A vádlottak között számos, volt vezető beosztású honvédelmi miniszté­riu­mi alkalmazott, több magas rangú katonatiszt, sőt tábornok is volt. Az ügyben még nem született érvényes verdikt.

Már kézbesítik a rezsiutalványokat

Szerdán vidéken is megkezdődött a rezsiutalványok kézbesítése, a megyékben élő címzettek közül elsőként a Pest megyeiek kapják kézhez a háromszor háromezer forintos hozzájárulást.

Óránként négyezer autó zúdul az M7-esre hétvégén

Szinte nincs nyári hétvége balatoni óriásdugók nélkül, ám az M7-es sztráda bővítése jelenleg nincs napirenden. A legzsúfoltabb időszakban megnyithatják a leállósávot is a forgalom előtt.

Vizitdíj 2.0?

Ott folytatnák, ahol abbahagyták.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …