Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 26., szerda, János, Pál napja

Címke: Hableány

65 cikk 1/7 oldal

A kis Hableány

Köszönjük a segítséget és a türelmüket – olvasható a molinón, amelyet a Margitsziget bejáratánál állított fel a TEK. Ezen még a legcinikusabbaknak sem volt kedvük gúnyolódni.

További gyanúsítások is lehetnek

Teljes körű vizsgálatot folytat a BRFK a május 29-én este 21 óra 5 perckor hullámsírba merült Hableány sétahajó katasztrófája ügyé­ben.

Gyurcsány idején privatizálták a MAHART Passnave Kft.-t

A második Orbán-kormány regnálása idején ismét állami kézbe került a személyhajózásra szakosodott társaság többségi tulajdona, méghozzá sajátos tranzakcióval és fizetési teljesítéssel.

Újabb tanúkat idéznének be a Hableány ügyében

Újabb tanúk meghallgatását indítványozzák a Hableány-katasztrófában sértetti képviselőként eljáró ügyvédek, akik a vízbe esett emberek mentésében részt vevő hajósokat tervezik beidéztetni.

Huszonhat órán át vizsgálta a BRFK a Hableányt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) huszonhárom munkatársa huszonhat órán át vizsgálta a dunai hajóbalesetben érintett, kedden a vízből kiemelt Hableány szemléjét – közölte a BRFK csütörtökön a honlapján.

Elvihette a Duna a négy eltűntet

A kedden kiemelt Hableány sétahajó átkutatását ma is folytatják, a nyomozást fokozott ügyészi irányítás mellett a Budapesti Rendőr-főkapitányság helyszínelői végzik.
65 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.