Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 20., hétfő, Fábián, Sebestyén napja

Címke: hajózás

16 cikk 1/2 oldal

Önkéntes tűzoltók is védik a Balatont

A Balaton mint érzékeny ökoszisztéma szempontjából rendkívül fontos az önkéntes tűzoltóságok tevékenysége, mivel egyre több az utakon, a vízen és a hajók üzemanyag-ellátásában felmerülő veszély.

Hajóval a Siótól a Fekete-tengerig

Sófokon megkezdődött a Balaton zsiliprendszerének 19 milliárd forintos átépítése, emellett hamarosan indulhat a Sió csatorna vízi turisztikai fejlesztése, 340 millió forintból.

Tovább tart a balatoni hajózási főidény

Az első fél év utasforgalmi statisztikája azt mutatja, hogy a múlt évinél 3,5 százalékkal többen választották szabadidő-eltöltésként a balatoni hajózást.

Csaplinszkij kapitány és a felelősség

Az ügy a Kúria előtt van, ám hiába fogják kimondani, hogy törvénytelen ítélet született, a kapitányról született döntés végleges. A felelősséget azonban elsősorban neki kell viselnie.

Kitüntették a hős mentőbúvárokat

A legmagasabb szakmai kitüntetést adták át tegnap a Magyar Sport Házában a Hableány és a bent rekedt áldozatok kiemelése során életüket is kockáztató ipari mentőbúvároknak.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …