Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 12., kedd, Jónás, Renátó napja

Címke: Hernádi Zsolt

6 cikk 1/1 oldal

Azeri vizekre evez a Mol-csoport

Történetének második legnagyobb befektetésével a Mol-csoport felvásárolta a Chevron 9,57 százalékos érdekeltségét Azerbajdzsán legnagyobb olajmezejében.

Bővül a támogatási program

Eredményes a nagyvállalatok beruházásait támogató program, amelynek részeként 160 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg Magyarországon.

Modellváltás lesz a Corvinus Egyetemen

Az adásban témaként szerepelt, hogy kiszámíthatóbb lesz a működése, és a régión kívül is versenyképessé tennék a Corvinust. Hernádi szerint itthon tartanánk a legtehetségesebbeket. Immáron 400 milliárd forintos vagyonnal gazdálkodhat a Corvinus.

Palkovics László: Célegyenesben a Corvinus modellváltása

A Corvinus kikerül az állami fenntartásból és idén július 1-jétől alapítványi fenntartásba kerül át. A fenntartói jogköröket gyakorló tárcavezető bemutatta az alapítvány vezető testületének leendő tagjait.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …